SAP® Business One pensada específicament per a petites i mitjanes empreses. Una solució de programari de gestió empresarial (ERP) referent en l'àmbit mundial que permet que persones i empreses treballin conjuntament de manera més eficaç, i que utilitzin la informació empresarial de forma més eficient per mantenir-se per davant dels seus competidors.

SAP® Business One és una solució de gestió empresarial global, escalable, assequible i fàcil d'implementar - on-premisse o en el núvol-i basada en la nostra base de dades In-Memory (SAP HANA®).

Asequible

reducido coste de propiedad total

Solucions sectorials

adaptades a les seves necessitats

Solució única

que satisfà les necessitats de tots els seus departaments

27 idiomes

42 versions localitzades, assistència multidivisa

Implementació fàcil i senzilla

en ple funcionament en uns dies o setmanes

700 partners locals

situats a 150 països

Prou potent

com per ajudar a que creixi el seu negoci

50.000+ clients

utilitzen SAP Business One a tot el món.

 

Marca la diferència

SAP® Business One ha estat creat des de zero per oferir un programari de gestió empresarial adaptat a petites i mitjanes empreses amb elements diferenciadors clau.

 • Centres de treball personalitzats exclusius.
  Els centres de treball ofereixen als usuaris un accés senzill als informes dels quadres de comandament, un accés amb un clic als recursos comuns, la integració de les pàgines web personalitzades i fins i tot la integració del correu electrònic de Microsoft Outlook
 • Gestió integral de les relacions amb el client (CRM). 
  La solució CRM integral ajuda a gestionar les oportunitats de vendes ia efectuar l'anàlisi de previsió de vendes, a realitzar el seguiment dels perfils de clients i proveïdors, a obtenir informació sobre els contactes, oferir suport a la gestió de contractes i la planificació de serveis.
 • Potents eines d'informes i anàlisi.
  Les exclusives eines de consulta i informes, totalment integrades amb el programari SAP Crystal Reports®, permeten fer clic a pràcticament qualsevol element d'un informe per veure tots els detalls rellevants.
 • Comerç internacional. SAP® Business One
  ofereix suport a les operacions interempresarials i empresarials en diverses monedes i amb diverses empreses i té la capacitat de generar documentació sobre els clients i els proveïdors en l'idioma local. Està disponible en 27 idiomes, amb un compliment legislatiu total en 42 països i s'ha instal·lat en més de 120 països d'arreu del món.
 • Tecnologia In-Memory amb SAP HANA. SAP® Business One,
  versió per SAP HANA, és la primera solució de gestió empresarial per a pimes que funciona totalment amb la tecnologia In-Memory. L'aplicació és una solució escalable i assequible amb funcions d'anàlisi integrades i un gran volum d'operacions que permeten a les pimes gestionar els seus negocis en temps real.
 • Ecosistema SAP® Business One. 
  Ofereix una plataforma empresarial flexible que li permetrà descobrir tot el potencial del seu ecosistema. Des dels clients i els proveïdors a les empreses matriu, els dispositius mòbils i els serveis web. Els usuaris poden integrar tots els aspectes de l'empresa mitjançant la tecnologia d'integració de SAP® Business One.

Dissenyat per beneficiar les empreses

SAP ® Business One permet fomentar la productivitat, reduir costos, aprofitar les oportunitats i anticipar-se als desafiaments millor que mai.

Augment d'ingressos
El fàcil accés a la informació en temps real en tot el sistema l'ajuda a identificar les noves oportunitats de vendes.

Reducció de costos
Eviteu les actualitzacions i les personalitzacions costoses per conservar la compatibilitat del sistema en afegir funcions noves.

Millora de les relacions amb els clients
La solució CRM integral fomenta les vendes i el suport amb l'objectiu d'augmentar la satisfacció dels clients.

SAP HANA ofereixen reveladores instantànies dels indicadors de rendiment clau, per a un control del dia a dia sense precedents.

Alertes empresarials crítiques proactives
Controli la situació gràcies a les seves potents alertes empresarials proactives.

Millora de l'eficàcia
Un repositori de dades centralitzat augmenta dràsticament l'eficàcia proporcionant la informació correcta a les persones adequades i eliminant la introducció de dades redundants.

 

Suport local
Una xarxa mundial d'interlocutors comercials qualificats proporciona un suport local inigualable.

Obtenció ràpida de valor
Els provats processos empresarials de millors pràctiques permeten una senzilla implementació: poseu-vos en funcionament en només unes quantes setmanes.

Ampliació del negoci a altres països
SAP Business One ofereix suport a operacions amb diverses monedes i està disponible en 27 idiomes amb un compliment legislatiu total en 40 països.

Implantació flexible
Independentment de si s'implanta a la seva oficina o en el núvol, podrà accedir a la solució des de qualsevol ubicació mitjançant l'aplicació mòbil SAP Business One.

Fàcil integració
SAP Business One està totalment integrada amb Microsoft ® Office ® ​​i SAP Business Suite, la seva arquitectura oberta permet una senzilla integració amb les solucions d'altres proveïdors de programari.

Una solució completa per a les empreses en creixement
SAP Business One inclou components de comptabilitat, CRM, vendes, fabricació, compres, banca i control d'estocs.

Descobreix les funcionalitats que t'ofereix SAP Business One

SAP Business One. Completa, versàtil i amb una interfície fàcil d'usar; serveix com a aplicació de planificació de recursos empresarials (ERP) per a les empreses.

Gestió financera

Gestiona i optimitza totes les operacions financeres com, per exemple, automatitzar tasques de comptabilitat, activitats bancàries com a pagaments, extractes o transferències bancàries, gestionar flux de caixa i seguiment dels actius fixos, control de pressupostos etc

Més informació

Gestió de Vendes i Clients

Aconseguir nous clients és una fase important per aconseguir l'èxit, igual que maximitzar les relacions amb ells és també fonamental. SAP Business One posa ofereix les eines necessàries per ajudar a gestionar de forma eficaç el procés integral de vendes i el cicle de vida dels clients: des del contacte inicial fins a la venda final, sense oblidar el posterior servei i suport de vendes.

Més informació

Planificació de la producció

Informació detallada sobre enviaments d'entrada i sortida, inventaris i la localització d'articles. Podrà valorar la seva inventari mitjançant el càlcul de costos estàndard, la mitjana variable i el mètode FIFO, entre d'altres; supervisar els seus nivells d'estoc i fer un seguiment de les transferències en temps real.

Més informació

Control de compres i inventari

Mètode sistemàtic de gestió de tots els processos d'aprovisionament, des de la sol·licitud d'ofertes de proveïdor fins a la creació de sol·licituds de comanda i el pagament a proveïdors. SAP Business One li ajuda a gestionar tot el cicle, des de la comanda fins al pagament, inclosos els rebuts, les factures, les devolucions i els pagaments.

Més informació

Intel·ligència empresarial

Entreu a les seves dades des de diferents fonts, creu informes nous i personalitzi altres ja existents mitjançant diferents dissenys i amb una despesa mínima gràcies a SAP Business One. .

Més informació

Producció avançada

Compostos per mòduls avançats amb funcionalitats de gestió empresarial específiques que s'estenen, complementen i milloren les del programa de gestió SAP Business One.

Més informació

Anàlisi i generació d'informes

SAP Business One proporciona eines potents d'anàlisi i generació d'informes. Incorpora una versió complementària i totalment integrada de SAP Crystal Reports®, la qual cosa li permetrà recopilar dades de diferents fonts i generar informes precisos i actualitzats basats en dades de tota l'empresa.

Més informació

T'ajudem

Contacta amb nosaltres i t'assessorem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies